Tasuta kohaletoimetamine

16 Tk 3 mm Rula Ärkaja Šokk, Padjad, Pehme Longboard Šokk Tõusu Padjad Rula Šokk Padjad Longboard Must Shockpads

€19.60 €13.14

0
0 Arvustused

Sku: b166605

Kättesaadavus:Laos

Värv:

Kategooria: Sport Ja Meelelahutus

Märkus: Valgus pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

16 x 3 mm Rula ärkaja šokk padjad

värv:Must

Paindlik, et kasutada: saab stack summa rula šokk padjad kasutamisel saavutada parema kasutamise periood vastavalt tegeliku kõrguse nõuded, šokk padjad on pakitud kasti, mis on kerge ja väike, lihtne säilitada oma padjad hästi ja teha väljaspool.

mõõdud:Paksus 3mm

Piisav kogus: Rohkelt kogus, et täita oma pikaajalist nõudlust, sobib jagamise sõpradega ja rula lovers ja asendamine.

Suurusele: iga must longboard shockpad on umbes 78 mm/ 3.1 tolli pikk, 56 mm/ 2.2 tolli lai, sobib kõige rulad, et pakkuda abi.

Vähendab oluliselt shock: pehme longboard šokk tõusu padjad saab tõhusalt vähendada mõju jõud, mis on põhjustatud kukkumise või kokkupõrke korral, asetades klotsid asendis, saate laiendada nende kasutusvõimalust oma rula, vältida kontakti vahel ratta ja rula kui muuta suured rattad.

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Materjal:PU

Pakendi Sisu:

Usaldusväärne materjal: longboard shockpads on valmistatud kvaliteetsest materjalist, sisaldades hea polsterdus võime, hea, et neelavad kõige suurem mõju, samas kasutades; arestimise shockpads muudab oma liikumise lõpetanud ja rohkem stabiilne ja takistab ainus hõõrudes korduvalt.

  • Kohaldatava Inimesi: MEHED
  • Juhatuse Kategooria: Korter-Plaat
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Tüüp: Pvt Juhatus