Tasuta kohaletoimetamine

Valamu Köök Käsn Omanik Kraanikauss Countertop, 304 Roostevabast Terasest seebidosaator Drainer Hammas Korraldajad Sahtel

€18.99 €13.29

0
0 Arvustused

Sku: b2862

Kättesaadavus:Laos

Värv:

Kategooria: Kodu Ladustamise Ja Organisatsiooni

Sildid: korraldaja, Korraldajad, köök korraldaja ja ladustamise mahuti, seep korraldaja, vannituba.

【Hoida Counter Kuiv ja Puhas】: Mõeldud eemaldamise sahtel, et vältida tilgu tegemise countertop niiske ja untidy, hoida countertop kuiv ja korras; kraanikauss caddy sahtel tõmbab välja eestpoolt, lihtne joonistada välja puhastada.

【Vabaneda Räpane Kraanikauss】: MFTEK Köök Käsn omanikul on suurepärane võimalus korrastada ja säilitada oma köögi puhastusvahendid, hüvasti peegeldushäirete kraanikauss.Valamu caddy saab otse leti või pulk seinal.Täiuslik ladustamiseks käsn, harjad, käsipesu, tassi pesta, teha oma köök countertop tidier.

Kirjeldus:

【Õõnes Disain Kiirem Kuivatamine】: kraanikauss korraldaja võtab horisontaalsed triibud õõnes disain suurendada drenaaž valdkonnas ning kiirendada tühjendada, laske rohkem õhu voolu, et hoida oma puhastamise vahendid kuiv; Nautida puhas ja korras köök countertop.

Pakett Hõlmab:

Märkus:

1 TK Sponge Omanik

【Multifunktsionaalne Valamu Caddy】: Seda saab kasutada mitte ainult köögis valamu, vaid ka washstands, arvestid, vannituba, et salvestada oma punkt, hoida neid puhas ja korrastatud.

【Roostevaba ja Vastupidav Materjal】: must käsn omanik raam on valmistatud kõrge kvaliteediga 304 roostevabast terasest, mis on palju vastupidavam, rooste vastupanu, ei ole lihtne painutada ja deformatsioon; Neli libisemisvastased kummist padjad alt tagada piisav stabiilsus ja libisemisvastased omadused, kaitsta oma töölaua kriimustuste.

Palun lubage kerge hälbe suuruse tõttu manual mõõtmise ja valgustus fotograafia võib põhjustada vahe, värv, kui see on reaalne elu.

  • Funktsioon 1: Köögi Valamu Tarvikud
  • Materjal: Metallist
  • Funktsioon 2: valamu ladustamise rack
  • Päritolu: Mandri-Hiina