Tasuta kohaletoimetamine

Dahua PFA135 Veekindel Kaabliharukarp Dahua IP Kaamera IPC-HFW4431R-Z CCTV Tarvikud

€10.96 €9.97

0
0 Arvustused

Sku: b12307

Kättesaadavus:Laos

Värv:

Kategooria: Turvalisus Ja Kaitse

Sildid: dahua ipc c35 käsitsi, canbus kaamera, android, dahua ip-kaamera, hd, dahua võti, dahua rvt ip kaamera, dahua kerge valge, dahua ip kaamera palju 8mp, dahua turvalisus ip kaamera, dahua ukse originaal, dahua intercom komplektid.

Mudel

●Makse

Niiskus

0.16 kg(0.35 lb)

Alumiinium

Materjal

Valge

Palun vt "Aksessuaar Valik"

Tollise Keermega

●Klientide tagasiside

DH-PFA135

●Garantii

Värv

• Alates päevast, Puudusega objektid üle tuleb teatada 7 päeva jooksul ning Tagastatakse 20 päeva jooksul, kõik tarvikud, täiuslik toode ilme ja originaal pakendis siis pärast me seda saada ja palju on tühistatud Belight.ee, klient on kvalifitseeritud tagastada või vahetada tasuta.Kui üksus on ostja valduses on rohkem kui 7 päeva, peetakse seda kasutada ja klient ei ole kvalifitseeritud, et asendada või tagastada.

Kohaldatava Mudel

Töötemperatuur

-40 ° C~+60 ° C TEMPERATUURIGA(-40℉~+140℉)

Mõõde

• Pakume tasuta remondi teenuse Puudusega objektid, kuid tasu omahinna asendamise kahjustatud osade piires garantiiajad.Saadetise maksumus on jagatud nii müüja kui ka ostja esimese 4 kuu jooksul garantii ja kannab ostja poolt täielikult pärast seda.Me tasu meie remondi teenust ja ei maksa kohaletoimetamise tasu eest mis tahes kaupu, mis on kahjustatud või valesti kasutatud või lõppkuupäev pärast taotluse saamist.

M20(G1/2")

Kaupade et tuleb maksustada, kui te ei ole makstud tollimaksud, palun pöörama tähelepanu jälgimine teabega.Kui pakett jõuab tolli, palun võtke ühendust tolli aega töötlemine.

Soovitame rahvusvahelise ostjad tutvuda nende riikide kohustusi tasud.See on ostjad vastutuse maksma kõik lõivud, mida toll on oma riik.Tõttu õiguslikel põhjustel, me ei saa tunnistada punkt nagu "kingitus", et vähendada oma tasu.

1,0 kg(2.2 lb)

Üldine

Kandeosad

• 1 AASTA Garantii Defektse Esemeid, välja Arvatud esemed, kahjustatud või valesti kättesaamisest.Tarvikud on 3-kuulise garantii.Me ainult kohtunik tooted on DEFEKTNE või ei oma funktsioonid ja jõudlus.

φ90mmx34.1mm(φ3.54"x1.34")

0~90% RH

Features >Materjal: Alumiinium

• Me oleme tänulikud, et meie kliendid valivad meid ja meie toodete ja meil on alati tegutsemiseks 100% Kliendi Rahulolu positiivse suhtumisega, kiire reageerimine ja patsiendi teenust.Me püüame oma parima, et olla tõhus probleemi lahendaja nii et palun e-posti, meile probleeme, et anda meile võimalus lahendada neid enne lahkumist mis tahes negatiivset tagasisidet või avatud vaidlused Ebay.Me oleme siin ja valmis, et aidata teil mingeid küsimusi või probleeme siis võib olla enne või pärast ostu.

Pärast maksad, siis me tavaliselt laeva 24 tunni jooksul, kui laoseis on piisav.

>Kaabliharukarpide

>Puhas ja Terviklik disain > > Sobib Kaamera: IPC-HFW4431R-Z Spetsifikatsioon

• Meil on ka väga teretulnud iga positiivne tagasiside, nii et me saame selgelt aru saada teie arvamusi ja tundeid.See on üsna oluline meie jaoks, sest me saame teada, et meie tooted ja meie teenus, siis saame parandada.Lihtsalt mitu sõnad sinult on meile suur julgustust ja õnne ja ka lahkuda vääris vihjeid teistele ostjatele.Lisaks, Me jätta positiivse tagasiside eest kõikide ostjate saamisel esemed.

●Kohaletoimetamise andmed

Kaal

  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Stiil: Veekindel Wall Mount Bracket
  • Materjal: alumiinium
  • Brändi Nimi: LVGOO
  • Mudeli Number: DH-PFA135
  • Mõõtmed: 90mmx34.1mm