Tasuta kohaletoimetamine

DIFOS Jalgrattasõit Käe Varruka Unisex UV Kaitse Soojem Sport, Töötab Väljas, Varruka Kate MTB Maantee Jalgratas Käe Kate Mansett 1 Paar

€22.92 €11.47

0
0 Arvustused

Sku: b167466

Kättesaadavus:Laos

Värv:

Kategooria: Sport Ja Meelelahutus

Sildid: Varrukas, Rattasõit, armodd, Arm Varrukad, varrukad.

Teie rahulolu ja positiivne tagasiside on meile väga oluline.Palun jätke positiivset tagasisidet ja 5 tähte, kui sa oled rahul meie üksused ja teenuseid.Kui teil on mingeid probleeme, siis palun võtke meiega ühendust.Teeme oma parima, et lahendada oma probleeme ja annab teile parima klienditeenindusega.Aitäh.Ärge jätke nergative või neutraalse kommentaari küsimata appi.Aitäh!

Kui on mingeid probleeme meie üksused ( Toote vead, Element ei ole nii kirjeldus, Kahju sünnituse ajal jne.), palun võtke ühendust meie teenus naasid või nõuda kulude hüvitamist.Teeme oma parima, et töö on läbi.

2. Tagastama & Toetuse

Tagastamise tasu (Laevandus tasu, Tolli teenustasu ajal tagasi) peaks olema koormatud ostja.

DIFOS Jalgrattasõit Käe Varruka Unisex UV Kaitse Soojem Sport, Töötab Väljas, Varruka Kate MTB Maantee Jalgratas Käe Kate Mansett 1 Paar Peamine materjal: 85% polüester + 15% elastaan [Fliis vooder riidest] Käsi kaas sügisel ja talvel, harjatud tagasi kangas on pehme ja sile puudutus. [Hingav ja soojuse säilitamine effect] vooder on valmistatud harjatud materjal, mis õrnalt ja soojalt kaitseb sinu käsi. [Elastne ja Kiire-Kuivatamine] elastne ja kiiresti kuivav materjal kiiresti imab higi, kui on külm, pärsib langus, kehatemperatuuri ning hoiab naha kuivana. [Anti-slip töötlemise] kummist materjali õlavarre ja anti-slip vältida libisemine. [Peegeldav Materjal, Disain] arm cover on peegeldav materjal, disain, mis suurendab nähtavust kangast öösel.

Me kasutame Belight.ee ametlik logistika-Belight.ee Standard Shipping transport vaikimisi.Logistika infot uuendatakse 2-3 päeva.Tarneaeg sõltub sihtriigist ja muud tegurid, aega, mis antud platvorm on üksnes võrdluseks.Kui sul ei ole kauba vastuvõtmiseks pärast lõppu kaitse jooksul, saate avada vaidluste ja taotleda toetust.

1. Umbes Laevandus

Mitmete tegurite tõttu (teise ajavööndisse, Puhkuse, Töö-koosolek), võime me ei ole ajutiselt on-line.Saate saata meile sõnumi või e-mail ja me vastame teile võimalikult kiiresti.

Kõik kaubad tuleb tagastada ALGSES SEISUKORRAS, muidu me tagastamisest keelduda.

3. Kohta Tagasisidet

Me korraldab kättetoimetamise vastavalt ostja osta aega.Tavaliselt on selleks teie pakett saadetakse 48 tunni jooksul pärast makse ei olnud edukas.

  • Mudeli Number: DP001
  • Sugu: MEHED
  • CN: Fujian
  • Materjal: Polüester
  • Päritolu: Mandri-Hiina