Tasuta kohaletoimetamine

Mini Tähtedega Metalli Lõikamine Die Külalisteraamatusse Reljeef Käsitsi Papercutting Album Kaardi Katte Materjalid DIY Lapsed

€1.55 €1.41

5
3 Arvustused

Sku: b202430

Kättesaadavus:Laos

Värv:

Kategooria: Scrapbooking & Stantsimine

Sildid: valguskastid amazon, materjal scrapbooking malle, ohana lõikamine sureb, inimeste tüdrukud sureb, oriental tüdrukud sureb, kuu kitty lõikamine sureb, scrapbooking materjalist kleepsud, godzilla lõikamine sureb, sureb tüdrukud pikk, tõenäoline light box.

3. Töötab enamik suuremaid marki die-lõikamine masinad.Adapterid/shims võivad olla vajalikud mõned masinad.

Tüüp: Mini tähtedega Metalli Lõikamine Die Materjal: 100%Süsinikusisaldusega teras Värv: Hõbe Suurus: 11.4X5.1cm /4.49"x2"tolline ( Muutmine: 1cm=, milleks on 0,39 tolli /1 toll=2.54 cm ) Saame pakkuda uued sureb kohandatud teenuste, igasuguseid kujundeid te soovite,teil on vaja ainult ette pilte ja suurus us( PAK 30PCS/disain )

Kui sa ei saada kaupa oma tellitud jooksul garantii aega.Palun võtke meiega ühendust asemel avatud vaidlus.Me saame 100% veenduge, et teil on võimalik saada kaup või saad oma raha tagasi.

Märkus:

1.Kui te ei leia tooteid katki või kadunud, kui saate paki,pls ärge kartke võtke meiega ühendust.me võtame eest vastutuse ja annab sulle rahul lahendus

2. Palun kontrollige die suurus hoolikalt enne ostmist,Võibolla 1-3mm erinevuste tõttu käsitsi mõõtmine.

2. 1. Tänu valgust ja ekraani vahe, elemendi värv võib veidi erineda pilte.

Garantii:

  • Muster Tüüp: Ebaregulaarne Joonis
  • Mudeli Number: ZG040
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Materjal: Süsinikusisaldusega Teras
  • Värv: Hõbe
Anonymous 2023-01-09

Kõik saabunud õige, kiire ja hoian ostes, alati väga tähelepanelik ja tänan teid kohtleb

5
Anonymous 2022-12-06

Töö ei ole veel kasutatud. Ei ole aega vaadata nüüd. Väliselt, kõik tundub hea. Ma pidevalt osta noad müüja, ta on alati kvaliteetne kaup ja armas kingitused.

5
Anonymous 2022-07-20

Täiuslik

5