Tasuta kohaletoimetamine

Yizhestudio Pikk Arm Statiivi LED Rõngas Valgus, 1/4 kruvi ,360 Kraadi Paindlik Tabel Omanik Telefoni live stream mikrofon

€28.46 €12.52

3.67
3 Arvustused

Sku: b219928

Kättesaadavus:Laos

Värv:

Kategooria: Koduelektroonika

Sildid: kõlar mi buum, korduvkasutatavad tabel, buum tuba, relvastuskontrolli b mercedes 180, raske paindlik arm, led h7 360 28000, määratlemata püksid, korea keha rist õla kott, taustaks hea fotograafia, stand roosa mikrofon.

[Lisatud palli pea, 1/4 kruvi ja telefoni omanik] - külje-ja põhja-telefoni omanikul on 1/4-tolline kruvi avamine.Toetab kuni 8,2 cm lai telefone nagu iphone 12,12 pro, XR, XS, XS Max, X, 8, 8 plus, 7,7 pluss,6s/Samsung A51 A21s/LG/Google/Motorola, jne.

Teave Käe Statiivi: Reguleeritav Kõrgus:35-85cm Materjal: Alumiinium Jagu: 2-osal Kandevõime: maksimaalne veomaht laua võlu on horisontaalses asendis 560 g Ühendus:1/4 kruvi,võib olla kooskõlas Kaamera / Telefon / Mikrofoni / LED-Rõngas Lamp Omadused: [Bluetooth remote control] - vallandada varustatud Bluetooth-ühendus võimaldab olla kasutatud.Pärast ühenduse loomist telefoni, saate teha fotosid ja videoid üle 10 meetri.

[Saadaval oksjoni pool] - Nii selfie kabiinide live streams, video konverentsid või vaadata filme, ühine käsi hoiab käed vaba.See võib ka dokumendi protsessi oma loomingu, nagu kiiruse äravool või keetmine.Selles Õhuliini nurga alt, lase oma vaatajad imetleda oma oskusi ma vaatenurgast.Meie ühine arm nüüd on see võimalik ilma, et kallis ja kallis varustus.

Yizhestudio Pikk Arm Statiivi LED Rõngas Valgus, 1/4 kruvi ,360 Kraadi Paindlik Tabel Omanik Telefoni live stream mikrofon

[Tark ja unikaalne disain] - See laud võlu on erinevad teistest toodetest omataoline.See on massiivne metallist kuulpeaga asemel plastist nagu enamik teisi kaubamärke.See metallist pall võimaldab täielik 360-kraadise pöörde ja pakub teile silk soft kogemus.Paki sealhulgas: 1x Bracket Käe ja Baasi 1x Telefon clip 1x 360-kraadise Pöörde Palli peaga, 1x Bluetooth Kaugjuhtimispult

[Maksimaalse ohutuse ja stabiilsuse] - mehhanism, mis toetab desktop võlu on tahke raua-C kinnitus alus, mis tagab ohutu hoidke paigaldatud pinna ja võimaldab täielikku stabiilsust oma nutitelefoni.C-klamber on väga mitmekülgne ja võimaldab lihtne kasutada mis tahes tabel tüüp.Samal ajal, see tagab selle, et seade jääb kehtima ohutult.

[Kohandatav ideaalne seadistus] - nutitelefoni seista koos ühiste konsool on reguleeritav igas suuruses ja saab kohandada täpselt teie vajadustele.Nii baasi laua võlu samuti telefonihoidiku saab pöörata, on täielik 360 kraadi.Arm ise on ka väga paindlik.

[Toetab peaaegu kõiki tüüpi nutitelefonide] - desktop võlu on mõeldud enamiku telefonide turul.Terminali mahutab telefonid suuruse vahel 55 ja 85 mm.Maksimaalne veomaht laua võlu on horisontaalses asendis 560 g.

  • Konfigureeritud: Kaamerad, Foto Valgustus
  • Aste: 360 kraadi
  • Kasutades 1: Telefoni Kaamera Statiivi
  • Kokkupandult Pikkus: 40cm
  • Materjal: Alumiinium
  • Kasutades 2: Live Stream Mikrofon Seista
  • Max Pikkus Extened: 85cm
  • Kaal: 600g
  • Mudeli Number: pikk arm statiiv
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • nimi: Pikk Arm Seista Hoidja
  • Brändi Nimi: Yizhestudio
  • Tüüp: Tabel Statiiv
Anonymous 2022-09-26

Mulle meeldis kauba, läks Sankt-Peterburgis 5 päeva, tõi kuller maja. Ideaalne Statiiv, väga hea kvaliteediga. Ma võtsin meister-klasside pildistamise, nii et see oli oluline, et oleks horisontaalselt. Nagu näha foto, statiiv on telefon ja see on põhiline asi. Ka müüja panna nagu kingitus mini statiiv, mis oli väga meeldiv peale ja tõstis mu tuju! Aitäh kauba eest. Ma soovitan teil osta selle toote) P. S. Vabandame loominguline segadus, ma loodan, et ülevaade oli kasulik)

5
Anonymous 2022-10-17

Terve nädal saatsin tellimuse, kuigi see peaks olema saavutanud Peter 5 päeva jooksul alates Moskva juba. Selle tulemusena saadetud üldiselt, et keegi Kharkov, ei vasta sõnumitele, 2 korda kirjutasin neile, ei soovita! Avatud vaidlus, ootavad raha tagasi

1
Anonymous 2022-09-18

Toote toimetati kiiresti)) toote on ilma kahju, iga osa on pakitud eraldi läbipaistev kott)) pult, töökorras nutitelefon on määratud)) klambrid nutitelefoni ja ja paljud reguleerib of tilt statiiv, kaamera ja nutitelefoni jäta palju soovida))) ma soovitan osta!)) müüja suhtes!)) Kuid on ka miinused!(( Karp on natuke kortsus ((aga kaup tuli kohale küsimust ilma kahju)) puudub kate ladustamise ja transpordi ((kasu minu maja maja oli kate täiesti lähenes)) statiivi ja kõik oma andmed fit))

5