Tasuta kohaletoimetamine

20MP Jahindus Rada Kaamera Eluslooduse Kaamera Öise Nägemise Algatusel Aktiveeritud Väljas Rada Kaamera HC804A Eluslooduse Skautlus

€32.70 €17.01

0
0 Arvustused

Sku: b23472

Kättesaadavus:Laos

Värv:

Kategooria: Sport Ja Meelelahutus

Sildid: assesorio jahindus öise nägemise, bestguarder jahindus kaamera, kaamera hiseeu 4g, aidodo jahindus kaamera, tesla scout, kaamera originaal väljas, määratlemata püksid, valdoma ip kaamera, avastamise probe, inimesed jahindus.

8).Reguleeritav viivitus vahel liikumine; 1/5/10/30 sekundit / minutit

Laevandus Kõik, et saadab tähitud lennuposti, saate jälgida, see ametlikul kodulehel.Kõik tellimused saadetakse 24 tunni jooksul, kui kinnitatud teile makse.Kui rahvusvaheline laevandus on mõjutatud paljude tegurite poolt: tolli -, lennu -, ilmastiku -, sõja -, kaubandus -, poliitika jne, mõni saadetis ei saada hilinenud mõnikord, kui sa ei ole saanud oma saadetise pärast ootab tööpäeva, palun võtke meiega ühendust, me jälgida saadetise ja sulle tagasi ASAP.Umbes toll: Ütle mulle !Kui te tahate muuta toote nimi pro forma arve On teatanud, et ta ainult 10USD, nii et see päästab tolli tulumaksu kulu.Makset Me praegu nõus Belight.ee makse.Me saadame paki teie Belight.ee aadress, palun märkida muu aadress, kui soovite.Tagasiside Teie rahulolu on meie peamine eesmärk ja teie tagasiside on meile väga oluline.Me tahame, et meie kliendid oleks 100% rahul oma järjekord.kui te saate oma tellimuse, palun võta hetk, et jäta meile positiivset tagasisidet ja 5 star rating meile on teretulnud, see on oluline ja väga väärtuslik jätkuvat edu oma äri.Kui te ei ole rahul, palun e-posti, meile enne lahkumist neutraalne tagasiside ja negatiivne tagasiside, ja palun anna meile 1 tööpäeva jooksul lahendada oma kaebuse esitada.teie täielik rahulolu on meie kohus.Tagastab Kõik kirjed, kontrollitakse hoolikalt ja pakendatud heas seisukorras.Pakume 14 päeva jooksul surnud saabumisel replaycement garantii alates kauba kättesaamisest.Firmast Me tagatised kõik meie kliendid oleksid rahul meie toode.Kui te ei ole rahul, me püüame oma parima, et sa rahul oma ostu.Võtke meiega ühendust Kui teil on küsimusi, ärge kartke meiega Belight.ee.E-kirju on tavaliselt vastatud, 12 tunni jooksul.Me töötame kõvasti, et hoida meie tagasiside positiivne.Meil on alati õigel ajal vastuseid e-kirju ja püüelda hea kliendikogemuse.

13) .Heli Salvestamine

7).Multi-shot pildid; 1, 3, 6, 9

12).Tempel kuupäeva, kellaaja, temperatuuri ja pikkuskraad ja laiuskraad iga pilt

Komplekti Kuulub:

4).Värvi pildid päevavalguses; must ja valge öösel

2). 40pcs IR Led flash vahemikus 20 meetrit

1*Rihm

- Palun sisestage TF kaardi, kui kaamera on välja lülitatud.

Märkus:

1*USB Kaabel

- Soovitatav vormindamine TF kaart kaamera, kui seda kasutatakse esimese korraga.

10).Saadaval töötemperatuur: -20 ° kuni 60 °

- Palun tagada piisav võimsus, kui võttes firmware upgrade, muidu uuendamise protsess võib katkestada valesti.Kui mõni viga ilmneb pärast ebaõige ümberehitamise protsessi, kaamera ei pruugi enam toimida.

3).Programmeeritav 5/8/16 Megapiksline kõrge kvaliteediga resolutsioon

- Palun ärge paigaldage ega välja võtta TF kaardi, kui kaamera toide sisse.

1*Jahipidamine Kaamera(patarei ei kuulu)

1).Sisseehitatud 2.0 "" TFT värviline ekraan, vaadata fotosid ja videoid kaameras

6).Muljetavaldav kiire vallandada aeg: 0.3 s

-USB Solar Panel nr sealhulgas kaamera

Mälu:TF Kaarti kuni 32GB (ei ole komplektis)

5).Reguleeritav PIR tundlikkus, KÕRGE, KESKMINE, MADAL

Omadused: - 120 kraadi 1080P HD PIR sensor kaamera, toetus 20MP/16MP/8MP valitav eraldusvõime, 1080P 30fps video.Infrapuna kaamera uuring metsloomad. - 1 / 5 / 10 / 30 sekundit / minutit intervalli vahel liikumine on vabatahtlik.Kaamera saab programmeerida töötama kas PIR mode või aja möödumist režiim. - IR-välguga, värv foto / video päeval või must-valge foto / video öösel.HD-video (1080P) koos heliga. - Reaalne temperatuuri, aja ja kuupäeva tempel pildil, nii et sa tead, kui pilt või video oli võetud. - 42pcs IR Led-id, super pikk tööulatus kuni 20 m / 66 jalga.Viivitusaeg on 0,3 s, kiire tulekahju sarivõte, kunagi ei jäta oluline pilt. - IPX65 suletud veekindel välimus, tõhusalt vältida vihmavee tolmu ja putukate sattumist. - Toetada Micro SD kaart (kuni 32GB) / USB / AV väljund (SD-kaarti pole kaasas). - Suurepärane vahend jahindus, reisimine, telkimine, jälgimise koduloomad / metsloomad.Lihtne kasutada ja paigaldada. - See võib vallandada igasugune liikumine on inimese (või looma) teatava piirkonna jälgida, liikumisandur. - Infrapuna keskustest on sisend seade, kaamera ja eelkõige, mida kasutatakse kliendi seaded.Selle maksimaalne kauge vahemaa on 20 meetrit. - Fikseeritud köis, pannal, lihtne lahendus puu lattide ja okstega.See digitaalne kaamera on ideaalne toode eluaseme julgeoleku -, lao-järelevalve ja seire metsloomade oma kamuflaaž välimus ja kena kuju.See on mugav paigaldada või kinnita, võiks kasutada, et pildistada automaatselt ja viia pikema aja videod.

1*Kasutusjuhend

Multi-functionHunting Kaamera HC804A

11).Koos täpsustatud timer, kaamera saab programmeerida töö jooksul ainult etteantud aja jooksul iga päev

9).Reguleeritav video pikkus: 10/30/60/90 sekundit

- Kaamera saab USB-režiimi, kui see on ühendatud USB porti arvuti.Sel juhul TF-kaardi funktsioon kui eemaldatav ketas.

  • Mudeli Number: HC-804A
  • Päritolu: Mandri-Hiina