Tasuta kohaletoimetamine

Koer Hammustab Kinni rebenemiskindlast Riie Hammustada Kinni Eesmärk Hammustada jaoks Puksiiri Chihuahua Kutsikas Koolitus on Interaktiivne, Mängida Interaktiivsed Mänguasjad

€14.06 €9.56

0
0 Arvustused

Sku: b2812

Kättesaadavus:Laos

Värv:

Kategooria: Kodu & Aed

värv:Punane, must, roheline, valge, sinine, oranž

Kohaldamise ulatus: üldine koertele

[Mitte närida mänguasi] See koer haagise mänguasi on turvaline ja vastupidav, kuid see on hävimatu ilma mänguasi.See on ainult kasutada interaktiivsete veojõu vahel teid ja teie koer, mitte närimiseks mänguasjad.

Suurus: nagu näha

Kaal: 170 g

[Ideaalne suurus ohutu play] suurus see mänguasi sobib väga hästi interaktiivsed mängud või tõmbamine, ja see ei põhjusta mingit kahju, kui visati oma koera.Koera vedamine mänguasjad aitavad teie lemmiklooma unustada on igav, ja aitab vähendada koera ärevus ja takistada neid närimine mööbli ja isiklikud asjad.

Funktsioon:

[Märkus] pidage Meeles, see on veojõu mänguasi, mis sobib teile ja teie koer.Ei ole soovitatav närida ilma järelevalveta.Ära lase oma kutsikas hoida mänguasja pärast koostoime on üle, ei lase teda hammustada käepide.

[Koer hammustab puksiiri mänguasi] A puksiiri mänguasi on mõeldud interaktiivne ja järelevalve mängud.See on hea tasu ja ülesannete mänguasi, sobib sise-ja välistingimustes mängida.Väga sobiv koolitus koer, agility, hagijas koolitus, köievedu, ringi spordi -, politsei-K9 jne.

Materjal: top-grade hammustada-vastupidav riie + kvaliteetne siid puuvill

[High Quality] on Kõrge kvaliteediga ning vastupidavad mänguasjad, topelt õmblused on valmistatud kõrgeima kvaliteediga hammustada-vastupidavast kangast ja kõva occlusal pind, mida saab puhastada hambaid ja aitab vältida igemete haigusi. 2 käepidemed, mugav ja lihtne korraldada, täielikku kontrolli ja stabiilsuse.

modname=ckeditor

  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • On Nutikas Seade: NO
  • Tüüp: Koerad
  • Toote Tüüp: Koolituse Jalutusrihmad