Tasuta kohaletoimetamine

Kiire Shipping Lemmikloom Kass Puu Tower Mänguasi Kriimustada Ametikoha Kass Puit Ronida Puu Hüpped Kass Mööbel Kassi Maja Korter Pesa

€83.23 €56.60

5.00
0 Arvustused

Sku: b15308

Kättesaadavus:Laos

Värv:

Kategooria: Kodu & Aed

Sildid: ema kass, lähis-kassi maja, vr jooksulint, fantasias mänguasja lugu, kass naine tarvikud, vineer kass puu, york diivan, määratlemata püksid, kassid seelikud, tona kassi mänguasi.

Type4---

6. Palun kontrollige toote silmist kuller.Kui on mingeid probleeme pakett, palun võtke fotod kahjustatud kasti ja elemendi korraga tõendeid.See on oluline, kohaldades hüvitise teile.

1. Kaubad saadetakse laost Euroopas saadaval on järgmised riigid: Ühendkuningriik, Prantsusmaa, Itaalia, Austria, Holland, Belgia, Luksemburg, Poola, Iirimaa, tšehhi Vabariigist, Taani, Ungari, Slovakkia, Sloveenia, Rootsi, Portugal, Eesti, Läti, Leedu, Soome, Hispaania, Horvaatia, Bulgaaria, Rumeenia, Kreeka.

Type3---AMT0050GY 155cm suur suur kass puu

Välismaal ladu tarne juhiseid :

2. Umbes laoseis:

2.Ideaalne lihvimine küünis,kaitsta mööbel,magamiseks

Funktsioon:

3. Umbes tasu kullerteenuse eest:

4. Umbes töötlemise ajal ja tarneaeg:

b.Te peate maksma tasu kullerteenuse eest, kui ladu ei asu teie riigis.

b.Tavaliselt täiendamise periood on umbes 10-45 päeva.Kui te ei soovi oodata, palun pane korra ja laiendada töötlemise korda vastavalt.Meie prioriteediks on teie tellimuse, kui toode on laos uuesti.

b.Tarneaeg on umbes 5-15 tööpäeva. (RU võtab rohkem päeva jooksul kohale toimetada.palun saa aru.)

Tüüp 6---AMT0014 86cm mediumcat puu

5. Me ei vastuta teie tollimaksu .Ja palun pöörake tähelepanu sellele, et teie sõnumikeskuse, võtame sinuga ühendust, kui on mõni vajalik dokument või kui teil on tulumaksuga maksustatud.

1.Multi-funktsionaalne kassi mänguasi---see sisaldab auto kriimustada post,kassi maja,kass võrkkiik,kass, pall, mänguasi

a.Meil on vaja 1-3 päeva jooksul tellimuse ( eeldan, pühad ).

a.Kuna punkt on saadetud laost välismaal, tegelike varude ei saa alati uuendamise kord.See tähendab, et mõnikord on toode, mida tellida on juba out of stock.Sellises olukorras, saate tellimuse tühistada või teha asendamine meeleldi.Kui soovite tellimuse tühistada, siis palun vali põhjus, miks "muu".Tänan.

Tüüp: Kass Puu;Kass mööbel

Type2---AMT0045BG Suur-suurus, Hall/Beež Koos Redeli 5 Taset Kass Mööbel

c.Kuna me saime mõned, et vaid postiindeks on puudub kohaletoimetamine,tegi meie kliendid ei ole meeldiv,ja ole valmis, et valida õige põhjusel tühistada.Kui leiate te ei saa seda osta ,palun võtke meiega ühendust, et kontrollida, kas sinu postiindeks on võimalik ellu viia.

Kui te ei leia nimekirjast oma riiki ülaltoodud loetelu, palun võtke meiega ühendust.Mõned teised riigid on ka olemas kohaletoimetamine.

Type1---AMT0130

Kiire Shipping Lemmikloom Kass Puu Tower Mänguasi Kriimustada Ametikoha Kass Puit Ronida Puu Hüpped Kass Mööbel Kassi Maja Korter Pesa

a.Me ei saa teilt tasu kullerteenuse eest, kui see on kodumaine tarnimist, välja arvatud mõned kaug liitunud saared .

Tootja: PAWZ Tee

Tüüp 7---AWJ0421

Type5---AMT0027GY 141cm armas kass puu

c.Juhime tähelepanu, et jälgimine teabega ning tarne-kaart.Mõnikord kuller jätab sulle kaardi, kui sa ei ole kodus, siis teil on vaja kontakti kullerfirma ise.

  • Mudeli Number: AMT0014/AMT0005/AMT0045
  • Suurus: 175cm/141cm
  • Tüüp: kassid
  • CN: Zhejiang
  • Nr. Määramistasandite: Neli Kihti
  • Värv: hall
  • Toote Tüüp: kass puud
  • Brändi Nimi: PAWZ Tee
  • Materjal: Puit
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Laadi: kass puu;arbre vestlus;arranhador para gato