Tasuta kohaletoimetamine

45 TK Mandala Dotting Tööriistade Komplekt, Stencil Maali Kunst Tarvikud Tööriistad Komplektid, Sealhulgas Šabloon-Mallid, Mini Molbert

€34.10 €23.87

0
0 Arvustused

Sku: b2848

Kättesaadavus:Laos

Värv:

Kategooria: Kodu & Aed

Sildid: mandala dotting tööriistade komplekt stencil maal.

Kasutajasõbralik Disain: see võib olla ringlussevõetud kasutada.Kui dotting tööriistad ja roostevabast terasest kuul pliiatsit on lihtne puhastada niiske lapiga või paberist rätikuga.

5 x kahe otsaga pastapliiats

Laialdaselt Taotluse: mandala dotting vahendite kogum, mida kasutatakse peamiselt, et aidata meditatsioon ja jooga.See on ka käsitöö ja DIY projekte nagu rock värvimine, nail art, lapsed " käsitöö, kodu kaunistamiseks ja kunsti, disaini, seda saab rakendada kõige lamedad pinnad, sealhulgas album -, seina -, mööbli -, puidu -, kanga -, metalli -, lõuend, kivid ja muud kunstiteosed.see on lihtne algajatele kapten.

Joonistus-ja värvimine mandala võib olla äärmiselt rikastavad isiklikke kogemusi, kus sa vaatad sees ise.Paljud inimesed kasutavad Mandalad nagu kunst teraapia vahend lõõgastuda meie ületöötanud mõtetes.

1 x Diamond kleebis paber

Pakendi Sisu:

2 x Mini molbert

värv:Juhuslik Värv(värv on juhuslik ja ei saa valida)

10 x paintbrush

4 x Topelt otsaga hakkama ball pen

materjal:Plastik+Akrüül+Roostevaba Teras

8 x Mandala hallituse mall (juhuslik stiili, mitte valitav)

Märkus: Valgus pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

2 x valge pliiats, joonistus

1 x palett

8 x Akrüül stick

4 x papp

  • Päritolu: Mandri-Hiina