Tasuta kohaletoimetamine

Naturaalne Must Liblikas Conch Shell Shell Kala Tank Haljastus Kodus DIY Teenetemärgi Seashell Kammkarp Näidis

€2.66 €1.47

3
1 Arvustused

Sku: b79222

Kättesaadavus:Laos

Värv:

Kategooria: kaunistused

Sildid: merisiilik selg ehted, looduslik conch käevõru, poeg nahk käsitöö, seashell chokers, juhul liblikas, mere laine võltsitud conch kõrvarõngas, juuksed mere koored, mha kest, hyosung key shell, merekarbid, bikiinid.

3. Umbes suurus ja värv

Pange tähele: teised tarvikud, mida ei ole arvestatud.

Tänan teid toetuse eest!Tere tulemast osta meilt!Võite meiega ühendust, et saada rohkem üksikasju kaupa .Tere tulemast.Loodan, et teil on kena päeva!

1 *Naturaalne must liblikas kest

Materjal: naturaalne must liblikas kest

Kohaldatakse:

Riik Aia kaunistamiseks, kontori kaunistamiseks, dekoratsioonid, proovide kogumine, platvorm -, seina kleebised, kala tank, pulmad, kodu, kaunistused, jne.

1. Umbes vead

Funktsioon:

Tänu lai valik meie tooteid, mis on kõik looduslikud mereannid, isegi sarnaseid tooteid on kerge kõrvalekalle suurus ja värv.

Spetsifikatsioon: 70-80mm

Värv: Must

2. Umbes lõhn

Komplekti Kuulub:

Kas elutoas või mõnes nurgas koju, pea meeles, merekarbid ja conch kogutud üle kogu maailma.Selle asemel, et põnev maailm, see on parem võtta maailma koju.

Conch kestad ja muud looduslikud kasvu, see on raske leida täiuslik asi!Loomulik kulumine, kasvu jooned, täpid, väike trachoma, arestimist ja majanduskasvu teiste karbid on normaalne.

Kestad ja conch looduslikult kasvavad meres.Nii kaua, kui seal on kestad selle maitse, seal peab olema vihje mereannid maitse.

2. Erinevuse tõttu erinevate monitorid, pildi ei pruugi kajastada tegelikku värvi kirje.Ma olen väga väga tänulik teile!

Kommentaar:

1. Manual mõõtmise hälve on 2-5g.Palun ära pahanda, sinu asendajad.

3. SKU värv on toote värv

Umbes, et toode:

100% uued kvaliteet

  • Päritolu: Mandri-Hiina
Anonymous 2022-11-28

Kest liiga poleeritud ja mitte nagu pildil.

3